Instructeurs

We zijn bij Verkeersschool Frijters werkzaam met vier instructeurs, die het lesgeven ieder op hun eigen wijze doen.  Natuurlijk is de basis en inhoud bij iedereen hetzelfde, maar we hebben alle vier een eigen stijl van les geven. We hebben hetzelfde doel, namelijk de leerling binnen de uren die hij nodig heeft op een zo hoog mogelijk niveau krijgen, zodat de kans van slagen het grootste is.
Ons uitgangspunt is dat je zo veel mogelijk bij dezelfde instructeur les krijgt. Mocht er geen klik zijn en je voelt je niet op je gemak bij een instructeur, dan kunnen we uiteraard wisselen.

Hieronder stellen we de instructeurs even kort aan je voor en we geven aan in welke categorieën ze binnen Verkeersschool Frijters lesgeven.

Willem-Jan Frijters

Ik ben geboren in 1982, heb daarna in Standdaarbuiten gewoond en woon nu sinds 2005 in Oud Gastel samen met mijn vriendin Mariska. Ik geef al ruim 13 jaar rijles en ben sinds 11 jaar eigenaar van Verkeersschool Frijters. Een leuke, gezellige rijschool, die in 11 jaar inmiddels is uitgegroeid tot een middelgrote rijschool die uitstekend staat aangeschreven in de regio.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met autisme of ADHD en ik ben faalangst en BROEM instructeur.
Hiernaast verzorg ik de theorielessen, de planning en administratie.

Categorieën waarin Willem-Jan les geeft: AM – bromfiets / A – motor / B – auto / BE – aanhanger / T – tractor

Wim Frijters

Is mijn vader en geboren in 1952 hij heeft van 1972 tot 1985 rijles gegeven in het leger  B / C / CE daarnaast was hij werkzaam bij een rijschool in Oud Gastel.  Na een aantal jaar als beroepschauffeur werkzaam te zijn geweest  in binnen en buitenland heeft hij sinds 2006 het rijles geven weer opgepakt en geeft bij ons lessen in de categorie B BE. Tevens verzorgt hij de nascholing voor de code 95.

Categorieën waarin Wim les geeft: B – auto / BE – aanhanger


Gert-Jan van Kaam

Geboren in 1980 en geeft rijles sinds 2009. Daarvoor was hij 10 jaar werkzaam als beroepschauffeur. Gert-Jan is ons team komen versterken vanaf 2015.
Specialisatie in faalangst en bevoegd stagementor. Tevens verzorgt hij de theorielessen.

Categorieën waarin Gert-Jan les geeft: AM – bromfiets / A – motor /B – auto / BE – aanhanger / Taxiopleiding


Anjo Luijten

Is onze laatste nieuwe aanwinst in het team van instructeurs en is geboren in 1963.
Ze geeft rijles vanaf 1987 op diverse categorieën B / BE / C / CE. Ze is gecertificeerd voor faalangstinstructie en rijles aan leerlingen met autisme.

Categorieën waarin Anjo les geeft: B – auto


Scroll to Top