Instructeurs

We zijn bij Verkeersschool Frijters werkzaam met zes instructeurs, die het lesgeven ieder op hun eigen wijze doen.  Natuurlijk is de basis en inhoud bij iedereen hetzelfde, maar we hebben alle vier een eigen stijl van les geven. We hebben hetzelfde doel, namelijk de leerling binnen de uren die hij nodig heeft op een zo hoog mogelijk niveau krijgen, zodat de kans van slagen het grootste is.
Ons uitgangspunt is dat je zo veel mogelijk bij dezelfde instructeur les krijgt. Mocht er geen klik zijn en je voelt je niet op je gemak bij een instructeur, dan kunnen we uiteraard wisselen.

Hieronder stellen we de instructeurs even kort aan je voor en we geven aan in welke categorieën ze binnen Verkeersschool Frijters lesgeven.

Willem-Jan Frijters

Ik ben geboren in 1982, heb daarna in Standdaarbuiten gewoond en woon nu sinds 2005 in Oud Gastel samen met mijn vriendin Mariska. Ik geef al ruim 13 jaar rijles en ben sinds 11 jaar eigenaar van Verkeersschool Frijters. Een leuke, gezellige rijschool, die in 11 jaar inmiddels is uitgegroeid tot een middelgrote rijschool die uitstekend staat aangeschreven in de regio.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met autisme of ADHD en ik ben faalangst en BROEM instructeur.
Hiernaast verzorg ik de theorielessen, de planning en administratie.

Categorieën waarin Willem-Jan les geeft: AM – bromfiets / A – motor / B – auto / BE – aanhanger / T – tractor / Code 95 / Heftruck

 

Wim Frijters

Is mijn vader en geboren in 1952 hij heeft van 1972 tot 1985 rijles gegeven in het leger  B / C / CE daarnaast was hij werkzaam bij een rijschool in Oud Gastel.  Na een aantal jaar als beroepschauffeur werkzaam te zijn geweest  in binnen en buitenland heeft hij sinds 2006 het rijles geven weer opgepakt en geeft bij ons lessen in de categorie B BE. Tevens verzorgt hij de nascholing voor de code 95.

Categorieën waarin Wim les geeft: B – auto / BE – aanhanger / C – Vrachtauto / Code 95

 

Gert-Jan van Kaam

Geboren in 1980 en geeft rijles sinds 2009. Daarvoor was hij 10 jaar werkzaam als beroepschauffeur. Gert-Jan is ons team komen versterken vanaf 2015.
Specialisatie in faalangst en bevoegd stagementor. Tevens verzorgt hij de theorielessen.

Categorieën waarin Gert-Jan les geeft: AM – bromfiets / A – motor /B – auto / BE – aanhanger / Taxiopleiding

 

Anjo Luijten

Onze vrouwelijke touch in het instructeurs team is geboren in 1963.
Ze geeft rijles vanaf 1987 op diverse categorieën B / BE / C / CE. Ze is gecertificeerd voor faalangstinstructie en rijles aan leerlingen met autisme.

Categorieën waarin Anjo les geeft: B – auto

 

Patrick van Loon

Patrick is geboren in 1972 en heeft, voor hij de instructie in ging, 10 jaar voor een verzekeringsmaatschappij als adviseur gewerkt.
In 2008 is hij les gaan geven op de auto en later is daar de scooter ook bij gekomen.
Sinds 1 oktober 2019 is hij werkzaam bij Verkeersschool Frijters als instructeur voor de auto en scooter.

Patrick zijn doelstelling is om de leerling in een ontspannen maar leerzame periode op te leiden tot een veilige verkeersdeelnemer. Zodat de leerling ook met plezier kan terugkijken op prettige gezellige lessen.

Categorieën waarin Patrick les geeft: AM – bromfiets / B – auto

Freddy Elsten

Onze laatste nieuwe aanwinst in ons team van instructeurs is Freddy Elsten.

Sinds 1 december 2020 is hij werkzaam bij Verkeersschool Frijters als instructeur voor de auto.

Freddy is geboren in 1974. Hij is woont in Oud Gastel, is getrouwd en heeft 2 kinderen.
In zijn vrije tijd is hij graag bezig met fietsen, vissen en klussen in en rond huis.
Na ruim 25 werkzaam te zijn geweest in de carrosseriebouw heeft hij de overstap gemaakt naar de rij instructie. Freddy wil graag de leerlingen op een rustige en ontspannen manier leren autorijden.

Categorieën waarin Freddy les geeft: B – auto


Scroll to Top