Nascholing Code95

Regelgeving

Voor 2015 moesten alle buschauffeurs 35 uur bijscholing hebben gevolgd waarvan minimaal 7 uur praktijk. Voor de vrachtautochauffeurs is 2016 het jaar waarin iedere chauffeur 35 uur bijscholing moet hebben gevolgd, waarvan minimaal 7 uur praktijk.

Vanaf september 2016 moet iedere chauffeur binnen 5 jaar weer de nascholingsuren hebben gevolgd. Het idee is om per jaar 1 dag nascholing te volgen.

Theorie en Praktijk

Het spreekt voor zich dat ieder bedrijf opleidingen zoekt die aansluiten bij de activiteiten van het bedrijf. Daarom zijn er veel verschillende cursussen waaruit je kunt kiezen. Meestal stellen we kant en klare pakketten samen voor bedrijven, waarmee we zorgen dat het aantal uren bijscholing wordt gehaald voor de juiste datum. Maar ook losse cursussen zijn in te plannen. . De theorietrainingen kunnen op de rijschool of bij u op het bedrijf worden gegeven. De praktijktrainingen worden gevolgd met uw eigen materiaal (heftruck, vrachtwagen, enz.), dit om de kosten van de trainingen beperkt te houden. Hiervoor komen we naar het bedrijf toe en van daaruit start de training. Afhankelijk van de gekozen theorie en praktijktrainingen wordt een offerte gemaakt. Alle cursussen die we aanbieden tellen voor 7 uur mee voor de nascholing.

Waarom bij Verkeersschool Frijters?

Er zijn natuurlijk diverse opleiders die deze cursussen aanbieden. Bij verkeersschool Frijters richten we ons op de kleinere bedrijven en de eigen rijders. Door deze bedrijven tegemoet te komen op het gebied van planning van de trainingen en een scherpe prijs onderscheiden we ons van de andere aanbieders. Voor zich spreekt dat de trainingen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even bellen of het aanmeldformulier invullen.


Scroll to Top