Prijslijst

Sort By
Categorieën
Tags
Overige
€149,00

De complete cursus is voor 2 personen. U volgt de cursus met u eigen camper omdat dit het voertuig is waar u gaat rijden, het technische deel van de cursus richt zich dan ook op uw camper.
Verkeersschool Frijters is niet aansprakelijk voor enigerlei schade aan uw camper ontstaan tijdens de cursus. Het manoeuvreren wordt gedaan op een groot parkeerterrein, met kunstmatige obstakels, op deze manier is de kans op schade al erg klein.

Inhoud van de campertraining:

  • 4 uur cursus
  • Het boekje vol tips en trucs over de belading van caravans en aanhangwagens. (dit is voor een groot deel ook toepasbaar in de camper, hiervoor is echter geen apart boek beschikbaar)
  • En een geweldig leuke ervaring
€149,00

De complete cursus is voor 2 personen. U volgt de cursus met u eigen auto en caravan omdat dit de combinatie is waarmee u gaat rijden, het technische deel van de cursus richt zich dan ook op uw combinatie.

Verkeersschool Frijters is niet aansprakelijk voor enigerlei schade aan uw auto of caravan ontstaan tijdens de cursus. Het manoeuvreren wordt gedaan op een groot parkeerterrein, met kunstmatige obstakels, op deze manier is de kans op schade al erg klein.
Inhoud van de caravantraining:

  • 4 uur cursus
  • Het boekje vol tips en trucs over de caravan
  • Een officieel certificaat
  • En een geweldig leuke ervaring
Overige
De complete cursus is voor 2 personen. U volgt de cursus met u eigen camper omdat dit het voertuig is waar u gaat rijden, het technische deel van de cursus richt zich dan ook op uw camper. Verkeersschool Frijters is niet aansprakelijk voor Lees meer
€149,00
De complete cursus is voor 2 personen. U volgt de cursus met u eigen auto en caravan omdat dit de combinatie is waarmee u gaat rijden, het technische deel van de cursus richt zich dan ook op uw combinatie. Verkeersschool Frijters is niet aa Lees meer
€149,00

Scroll to Top